tisdag 7 februari 2012

Ombyte förnöjer

Källa okänd


Jag flyttar omkring.
Ändrar om.
Tror mig ha hittat något jag kan trivas med.



6 kommentarer:

mörkersökerskan sa...

Ååh, så fint det har blivit här inne, eller mycket finare, mycket mer finstämt, mycket mer likt DIG.

Har tänkt på att skriva ett LÅÅÅNGT svarsbrev, igår och köpt ett fint kort ifrån samiska nationaldagen på Röhska museet, ja inte är det samer på men något fint.
Du får se när jag har skrivit det, efter helgen, för nu är det dop och jag har bakat 14 tårtor, 6 olika sorter, tills på söndag.

Och den 10/3 så har vi för första gången en filmfestival för ursprungsbefolkningar här i Göteborg, "Native Vision Film Festival", i samarbete med Världskultur museet och Bio Roy, då skall jag hjälpa till och njuta av film.

Tänk vad fint, att någonting går vägen, går framåt, mot det ouppnåeliga som helt plötsligt blir av.
Skulle vara så fint att ha er här då.
Kram

Korpvinge sa...

Och du gör det så bra, mycket fint.
Kram!

Rosenklo sa...

Dop, sådant härligt tillfälle att sammanstråla. Och som du har bakat! Jag förstår av mängden att det blev en väldigt stor tillställning.

Låter som en mycket intressant - och välbehövlig filmfestival. Skulle vara så kul men den här terminen is killing me. Förhoppningsvis finns den kvar när jag inte längre är student. Jag får hålla tillgodo med dina upplevelser och intryck.

Stor kram

Rosenklo sa...

Och en stor korpkram i luften ;)

mörkersökerskan sa...

jaa, den kommer att finnas kvar, det jobbar vi för så ser fram emot att ni kommer hit och njuter, allihopa, plats finns det alltid för alla, eller hur Rosenklo?

Rosenklo sa...

Finns det hjärterum så finns det stjärterum, visst är det så.

De dagar av gemenskap, av det förtroliga, av tramsflams, av kvinnomysterier, av magi, häxtro, trumsång och själsång - och lite te. Jag längtar dem, drömmer dem. Tar fram ur frysen och tillreder. Ger näring åt `febrig`vintersjäl.

Plockar fram stickorna, redo att börja spinna garnet till sommarsjalen - eller nåt sånt. Haha!